Event 10.03.2023Time 17:30 CET
Location Online

El nou podcast de WIA-E Barcelona acostarà el sector a un ampli ventall de públic. Les converses amb diferents persones del món aeroespacial ens permetran explorar vàries perspectives per mostrar, així, com les referents es poden trobar molt més aprop del que pensem.

Els dos primers podcasts són:

  1. Les dones que parlen amb els satèl·lits – Àurea Cors Espinal
  2. El poder de la diversitat en l’exploració espacial – Mariona Badenas Agustí

<<Escolta aquí>>

The new WIA-E Barcelona podcast will bring the sector closer to a wide range of audiences. Conversations with different people from the aerospace world will allow us to explore various perspectives to show how references can be found much closer than we think.

The first two podcasts are:

  1. The women who talk to satellites – Aurea Cors Espinal
  2. The power of diversity in space exploration – Mariona Badenas Agustí

<<Listen here>>